top of page

Studio Seren helpt jou als soulful ondernemer weer stralen zodat jij jouw licht kan laten schijnen met een magische uitstraling en zo jouw droomklanten kan aantrekken.

De missie van Studio Seren is om jou als soulful ondernemer te helpen om van jouw bedrijf een krachtig merk te maken. Met jouw bewuste en holistische kijk op de wereld verbinden wij op een diepgaand niveau, een zielsverbinding. We werken samen op gevoel, vanuit flow. Zo ontstaat er magie!

SCROLL DOWN TO MEET THE TEAM

Together we will make your business grow and glow

BRAND + WEBDESIGN & FOUNDER

Lovely to meet you, I'm Guenevere

Eind 2020 is Guenevere gestart met haar eigen bedrijf dat is uitgegroeid tot een studio waar zij (met haar team) al veel ondernemers heeft mogen helpen met hun branding en website. Zij durfden daarna hun plek in the spotlight in te nemen om hun licht te laten schijnen met hun nieuwe uitstraling (branding / website).
 

Guenevere heeft na 8 jaar studeren en 2 jaar loondienst besloten om alles om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Nu trekt ze klanten aan die feilloos aansluiten bij haar eigen visie:

Met haar magische designs soulful ondernemers helpen die met dezelfde bewuste, holistische blik naar de wereld kijken en deze mooier willen maken voor deze generatie en alle generaties die nog gaan volgen.

guendesign-45.jpg
IMG_20230211_173636_664.jpg

CREATIVE WRITER

Steven

Een creatieve ziel met een passie voor taal.

Op mijn pad van zelfontwikkeling voelde ik mij steeds meer aangetrokken tot spiritualiteit en de holistische manier van leven.

 

Door de ontmoeting met Guenevere is het bij mij ook stilaan beginnen kriebelen mijn kennis als vertaler te koppelen aan mijn creatieve schrijfvermogen, om zo op een veel bewustere en gevoelsmatigere manier met taal om te gaan.

 

Door in te voelen op de persoonlijkheid en visie van de klant schrijf ik graag vanuit mijn gevoel, op een manier die de harten van de mensen raakt.

"I would love to add a touch of magic to your personal story."

retro_img.png
guendesign-39.jpg

STUDIO SEREN'S

Core values

01.

Conscious

Door bewust te groeien binnen jouw bedrijf ga je dit ook uitstralen en doorgeven aan jouw droomklanten en de wereld om je heen.

02.

Connection

Ik wil jou leren kennen zodat ik weet wat perfect bij jou en je bedrijf aansluit. Ook ik stel me open zodat we een echte connectie krijgen.

03.

Intuition

We zetten iets neer wat in lijn met wie jij van binnen bent en we luisteren naar wat je hart je vertelt. Dan zullen de ontwerpen uniek én betekenisvol zijn.

04.

Honesty

Wederzijds vertrouwen en eerlijke communicatie van beide kanten. Zo kan ik vanuit een sterke basis creëren en het beste resultaat behalen.

Let's have a picknick

Wil je kijken of Studio Seren jou kan helpen? Vul vrijblijvend het contactformulier in zodat we snel een geschikt moment kunnen vinden om elkaar beter te leren kennen. Zo weten we zeker of er een connectie is!

GET TO KNOW ME

Mijn passie is dansen: salsa,  bachata en kizomba
bottom of page